Onze diensten

Naast het uitgebreide aantal modelovereenkomsten dat Intolaw via deze website ter beschikking stelt, bieden wij vanuit het advocatenkantoor vrijblijvend nog een aantal diensten aan. Met deze extra service wensen wij de cliënt wegwijs te maken in de vaak complexe wereld van contracten.

Intolaw diensten

Concreet bieden we volgende diensten aan:

Telefonisch onderhoud

Telefonisch onderhoud van 15 min. met een gespecialiseerde advocaat

Bij het overlopen van een modelovereenkomst bots je soms op onduidelijkheden, en blijf je met specifieke vragen achter. In 15 bondige minuten kan een gespecialiseerde advocaat je telefonisch een duidelijk antwoord bieden op alle gebundelde vragen en struikelblokken. Zo kan je vervolgens met vertrouwen zelf verder aan de slag.

Schriftelijke feedback

Schriftelijke feedback

Na het eigenhandig invullen en opstellen van je modelovereenkomst, kan het zijn dat je de overeenkomst uit alle veiligheid wil laten nalezen door een advocaat. Eventuele fouten of onregelmatigheden worden zo opgemerkt en gecommuniceerd via track changes. De advocaat zal de overeenkomst niet aanpassen, maar je wel schriftelijk wijzen op eventuele onregelmatigheden die je best wijzigt om toekomstige problemen te vermijden.

Overeenkomst op maat

Overeenkomst op maat

Elke specifieke overeenkomst kan ook volledig op maat en teken-klaar worden gemaakt door een van onze advocaten. In deze service neemt de advocaat contact met je op om de juiste gegevens en specifieke zaken te verzamelen die nodig zijn voor het opstellen van een betrouwbare overeenkomst. Onduidelijkheden worden meteen uitgeklaard, en je volledige overeenkomst op maat wordt je binnen de correcte termijn geleverd.

*De tarieven/prijzen voor deze diensten verschillen uiteraard van overeenkomst tot overeenkomst, en worden telkens duidelijk op website weergegeven wanneer je de specifieke overeenkomst aanklikt. Doorheen onze service primeert onze missie om de juridische dienstverlening zo veel mogelijk gratis aan te bieden. Wij schakelen dan ook enkel advocaten in waar het absoluut nodig is.

close menu
Chat via WhatsApp